Östersund tur och retur

Tre Östersundsdagar avverkade, härligt som vanligt att vara hemma igen! Härligt också att ha haft kära maken som sällskap på hotellet.
 
Trodde det skulle vara mer snö däruppe än vad det var, bara ett par centimeter, men det räcker ju för att det ska bli vitt. Inte ens upp mot Åre var det mer än så. Däremot var det rejält halt i både i Östersund och där. Med en temperatur som pendlar mellan +2 och -4 blir det ju så, rent isiga vägar stundtals.
 
Hade idag turen att mina besök gick betydligt fortare än förväntat, vilket gjorde att jag var hemma ganska tidigt. Möttes av en inomhustemperatur på 16 -17 grader, så det var bara att elda i båda eldstäderna, men det hör liksom till både rutinerna och trevligheterna.
 
En rutin börjar det också bli att ha en fastedag i veckan. Liiite fel kan det dock kännas att ha den en dag när man vaknar på hotell och inte kunna nyttja frukostbuffén fullt ut. Å andra sidan är det lättare där att få tag på sådant som man "får" äta en sådan dag; skinka, grönt, keso, lite youghurt. Ägg finns ju och hör normalt till det jag brukar äta, men jag kör äggfri mat ett tag för att se om mitt eksem blir bättre. Har tyckt att det blivit värre under perioder med extra mycket ägg.....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0