Kaklingsdax!

I helgen blir det kakling, var ett tag sen sist. Denna gången är det ett ganska litet kök som ska kaklas, men jag vet att när man står där och smetar på fixet, så är adrenalinpåsprutet ganska rejält, oavsett storlek på ytan. Man har ju egentligen bara en chans. Det ska hamna rakt och rätt, och det ska mätas ut var och hur det ska kapas, och börjas. Nerverna hänger utanför medan man håller på.
 
Och det är ju jag som ska kakla. Att jag nu gjort det några gånger minskar inte nervositeten. Att jag vågade första gången förstår jag inte riktigt idag, men det blev OK.
 
 
Visste inte alls vad jag gav mig in på och det var väl därför jag vågade. Men lärde mig en del gjorde jag. Det där köket var ju ganska stort, sen har det blivit ett par till. Hoppas även det som nu ska kaklas blir bra!
 
Det som nu ska kaklas är Vickies kök. Det renoverades i övrigt för ett par år sedan, men blev av olika orsaker inte kaklat. Nu ska det bli av!
 
Ser mycket fram mot helgen, förutom att köket blir (hoppas jag) fint, så får vi umgås. Rejält. Tre personer i en etta på 27 (?) kvadrat. Compact living. Men det går kanonbra; finns det hjärterum så finns det stjärterum! Och det gör det!
 
Sen ska vi visst ut och ägna oss åt lite wine and dine också. Som sagt, ser mycket fram mot att åka ner i morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0