Tjällossning

 
Självklart orkade vi inte hålla ut riktigt så länge som tänkt på vedbacken igår. Möjligt att vi kände efter lite extra för att få komma iväg....
 
Lite oroade över hur mycket snö det skulle vara kvar var vi, framför allt efter makens samtal med svärmor som sa att "åkrarna börjar synas". Vi tyckte att det borde inte vara jättestor skillnad mot hemma, men säger hon att det är så..... så är det kanske så...!
 
Men det var det inte, vet inte vilken skala hon använder... fler och större fläckar, men ca 4-5 dagar senare än hemma hos oss och det är väl det de 30 milen ska skilja.
 
Oerhört härligt att vara här! Speciellt härligt att redan igår kunna dra igång sommarbastun och utan problem få upp tillräcklig temperatur där!
 
Härligt också idag när vi var och kollade vattenbrunnen och såg att den var pinfull med vatten och tillflödet var mer än gott! Betyder att både toaletter, tvätt- och diskmaskin har körts med gott samvete!
 
Enda smolken i glädjebägaren är att tjällossningen ställt till det. Båda våra nybyggda altaners trappor har fått mer än rejäla knuffar i fel riktning. Men, det ska väl gå att åtgärda. Men onödigt känns det!
 
Förra sommarens nybyggda altan med trappa:
 
 
Förförra sommarens altanbygge med trappa:
 
Riktigt aprilväder har det varit idag, ena stunden soligt och fint, andra stormbyar med hagel och regn. Har fått rensat en rabatt, krattat någon yta. Nöjd så. Vi skulle ju vila våra ömma muskler.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0