Nöjeshelg

Ibland har man tur med vädret, och det har vi nog haft den här helgen. När vi åkte hemifrån på sena fredag förmiddag var det mulet, disigt, duggregn och +7 här hemma. När vi kom neråt Gävle hade temperaturen börjat stiga och när vi var framme i Stockholm var det sköna 20 grader och vackert solsken.
 
Med andra ord en fredag som gjord för en härlig grillkväll i trädgården! Fast inte vår då nej!
 
Ombord på dansbåten var allt sig likt. Tycker fortfarande att konceptet är bra;  hyfsad mat och dryck i obegränsad mängd till ett väldigt facilt pris; 290:-/pers. På vilket ställe i Sverige hittar man det i övrigt? Fritt inträde till dansorgie och sedan boende för 200:-/pers. Tillkommer för vår del resa, annars går sådant att få att ingå i priset!
 
Fast bilresan skulle vi ju ändå göra för att se Springsteen. Vi kan väl säga att det gick i ett, det där dygnet; i Hägerstenshamnen fredag em och lämnade bilen, kommunalt till Stadgårdskajen, åter i Stockholm lördag em 15,30, sedan ut till Hägerstenshamnen med väskorna, kommunalt in till City och en hyfsat snabb och god matbit på O´Learys och därefter ut till Solna. Pendeln ut till Solna var full. För min del var det lite deja vu, det där har man ju varit med om x antal gånger under åren där nere, men jag kan tänka mig att många av de som var med på tåget upplevde det som jobbigt och lite skrämmande, det hördes så på en del kommentarer.
 
När vi klev av blev vi en del i ett stort, stort lämmeltåg. Det fanns liksom ingen möjlighet att gå fel, det vara bara att följa med strömmen!
 
Konserten var mäktig och fascinerande, stark och häftig! Och gav absolut valuta för pengarna! Otroligt att karln orkar köra på i den takten i nästan 3,5 timma - utan paus!
 
Sedan ännu större lämmeltåg tillbaka, då skulle ju alla 55000 gå samtidigt! Men det funkade faktiskt bra. Tillbaka i Hägersten ca 00,30.
 
Söndag ett stop i Märsta hos finaste sonen som fyller 27 år idag! Dessvärre sov Ebba middag när vi kom, och när hon vaknade hade vi inte lång tid vi kunde stanna kvar innan vi var tvungna att åka hemåt. Söndagar är ju som alltid en dag när veckans arbete måste förberedas, med väskor och arbetsmaterial som måste checkas upp, gås igenom och packas. Lilla Skruttan blev sur på oss igen och ville inte riktigt säga hejdå.
 
Men vi hade ju som sagt tur med vädret; härligt väder hela helgen, promenaden till och från Friends Arena i ljummet skönt väder. Under hemresan upprepades samma sak som på nerresan - temperaturen sjönk mer och mer efter Gävle, vi landade i dis, dimma och +7!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0