Kärlek!!!!!!!!!

Eftersom maken var tvungen att åka ner till storstan på ett jobbmöte passade jag på att åka med - och kliva av i Märsta.
 
Så igår eftermiddag landade jag i Ebba-land. När vi träffades var hon lite blyg i ca 20 sekunder (det går över fortare och fortare) sen släppte det. Efter bara fem minuter gick hon med på att stanna hemma med mig medan föräldrarna åkte och handlade. Hur boostande är det inte för ett farmors-ego????? MYCKET!!!
 
Sen har det bara fortsatt! Har sagt det flera gånger till hennes föräldrar, men det tål att sägas igen; hon är ett barn begåvat med en stor portion trygghet. En trygghet som gör att hon har plats över att ta till sig andra människor. Annars skulle hon ALDRIG tillåta en sån som mig, som hon träffar så sällan, att vara ensam med henne när man nyss har kommit. Eller natta, just eftersom det sker så sällan. Men hon tillåter det, och jag blir lika lycklig varje gång. Är inte dummare än att jag vet att jag blir glad över bekräftelsen, att jag blir tillåten, att jag duger. Men oavsett, så är det så vansinnigt mysigt. Ett déja vu, som även då det begav sig, var så alldeles väldigt mysigt! En stor ynnest att få úppleva det igen!
 
Idag skulle Skruttans mamma plugga, så det blev uppstigning 6,30 för min del. Klockan åtta var vi ute på lekplatsen, Skruttan och hennes skruttiga farmor. Det gungades, skyfflades sand hit och dit, klättrades och åktes rutschkana, utforskade skogen och hittade myror och stigar. Enda problemet var att få henne att förstå att farmor behövde gå hem till toaletten. NEJ, hon ville inte gå hem!!!!!!!!! Nähä, knipmusklerna får funka ett tag till..... och ett tag till.... men sen MÅSTE  vi gå och titta vad MAMMA gör!!!!! Den funkade! Tack och lov för mammor!
 
Sen kunde vi fortsätta leka ett tag till!
 
Efter middagsluren blev de lite poolhäng, tågbanebygge och allmänt umgänge!
 
 
Kär lek! KÄRLEK!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0