Ryggskott

Idag har jag gjort en mycket obehaglig erfarenhet; mitt första ryggskott! Lyfte en låda med ett par lampor (inte alls tung) när det högg/brände till i ryggen. Där stod jag, med lådan i händerna och kunde inte röra mig. Som tur var stod maken intill så jag kunde pipa "hjälp mig" och han tog lådan ur händerna på mig och hjälpte mig in.
 
I fredags var vi på Ikea och köpte en tresektioners lagerhylla till garaget. I går monterades den upp och började fyllas på.
 
Idag började vi röja på logen; alla verktyg och maskiner Bertan haft däruppe som nu skulle få ny plats i den gamla köksinredningen som nu finns i garaget. Själv skulle jag röja bland massa gammalt vi hade med oss när vi flyttade hit och som inte fått, och inte kommer att få, en plats här. Som dessa lampor jag lyfte......
 
För min del blev det inte så mycket mer gjort i dag, kan jag säga. Samtidigt tacksam att det inte blev värsta sortens ryggskott - kan sitta, ligga och gå, men däremot inte böja ryggen framåt. Lite orolig hur det ska gå i veckan som kommer när jag ska norrut ensam och klara att lyfta resväskor och säljväskor i och ur bilen.....har blivit insmord och masserad med Tigerbalsam nu och hoppas det ska hjälpa musklerna att återhämta sig!
 
Innan lådan som knäckte ryggen vittjade jag en annan gammal låda med lampor, finns det någon som vill ha någon av dessa gamla klenoder så säg till! Nästa helg blir det ett nytt lass till tippen och då åker de med!
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0