Ryggplåga

Idag fick det lov att bli ett besök hos naprapaten för att hjälpa upp ryggen. Hon satte små nålar i ländryggen och övre delen av rumpan som hon kopplade till el, och torterade mig med. Det kändes en del till en början innan musklerna började slappna av, vilket var avsikten, sen höll jag på att somna där jag låg. Lite manipulation blev det och sedan det värsta; stretchning. Det var den riktiga tortyren. Men behövlig! 
 
 Hon tyckte ju inte heller att det var optimalt att sitta 35 mil i bilen med den här ryggen. Fick lova att stanna ett par gånger på vägen och gå några varv runt bilen. Vi får se hur det känns och vad tidsapekten säger.
 
Det lovas ju nämligen skitväder i morgon igen. Har haft väldig otur den här vintern och lyckats pricka in skitvädret till mina resor. Förutom ca 1 dm snö tänker de kombinera det med 15 sekundmeter, och då kan jag lätt räkna ut vilken snörök och vilket snödrev det blir. Självklart kommer jag att vara ute i god tid, men med sådant väder vet man aldrig hur trafiksituationen ser ut.
 
Börjar vara riktigt, riktigt less på dessa hotellnätter, men de här är de sista på ett bra tag. Nästa vecka blir det jobb hemomkring och sedan är det påskveckan, då blir man lynchad om man försöker sig ut i några butiker, veckan efter blir också hemomkring, sen får vi se vad det blir.
 
Nu packa och kolla att allt arbetsmaterial osv är med och up to date.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0