Hörnefors by winter

Trött, trött, trött! Ska hålla ut ett tag till innan det blir sängdags, annars vaknar jag alldeles för tidigt.
 
Uppresan igår var inte kul, det blev precis som de lovat. Inte en plogbil i sikte (det hade de inte lovat men det hör liksom till det också...), ca 1 dm nysnö i ytterfilen och minst de 15 sekundmetrarna. Snödrev och snörök. Men som tur var inte hela vägen, men halva. Ångermanland, precis som utlovat.
 
Sååå skönt att veta att det här är sista hotellnatten på några veckor, hur många vet jag inte än. Men nästa blir det inte, därefter är det påskvecka, inte blir det veckan efter påsk heller, sen vet man aldrig....
 
För första gången behövde jag hotellövernattning i Umetrakten. Har ju alltid avverkat de besök jag behövt här och sedan åkt upp till Skellefteå för övernattning, när jag inte kunnat sova i stugan. Den här gången skulle jag bara vara i Umeå, och stugan är ju inte öppnad än, så då blev det tvunget.
 
Har hittat ett kombinerat vandrarhem/hotell i Hörnefors. Kombinerat betyder att mot tillägg får man dusch/toa på rummet, sängkläder och frukost. Läget 3 mil från stan gör att det ändå blir halva priset mot att bo där. 
 
Tror att det är väldigt vackert här på sommaren, läget 50 meter från havet antyder det. Från mitt rumsfönster ser jag ut över en frusen havsvik och kan ju tänka mig hur det ser ut en varmare årstid när det ser ut så här nu:
 
 
Och ja, det är Bluebird som råkade komma med på bild, fast förankrad i gratis motorvärmare. Bara en sån sak!
 
Arbetsmässigt har det inte varit nån höjdare, men det är ju som vanligt - först ska man sälja in sig själv, efter ytterligare några besök börjar de handla. Några order har det blivit ändå. Håller tummarna för att det blir mer i morgon innan hemresan, plånboken skulle bli så glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0