Härliga helgen!

Söndag kväll och vi är hemma igen, trötta och mycket nöjda!
 
Har haft en alldeles fantastiskt bra och härlig helg; fredagskvällen gav oss allt vi ville och mer därtill! Före showen en middag som överträffade våra förväntningar, jättegod mat och dryck och jättefin service. Showen var såklart super och därefter blev det faktiskt en sväng till Golden Hits. Killarna var inte överförtjusta i det, men följde lydigt med och stog snällt i kön för att komma in fast de frös OCH DE KLAGADE INTE ENS! En del karlar är bara bäst! De fick sig nån öl och whisky när vi kom in och jag och Kim fick utlopp för danslusten vi ackumulerat upp under showen.
 
Frampå lördag eftermiddag kom vi ut till Märsta och sen var det ju Ebba för hela slanten! Skulle kunna lägga ut texten hur mycket som helst om hur fin, rolig, mysig och härlig hon är, men det har jag väl gjort några gånger förut....
 
Kan väl säga att när hon tog min hand och gick mot trappan, utan att nån ens hade frågat henne om jag fick natta henne, då stiger lyckobubblorna i kroppen!
 
Härligt också att få en middag med hela familjen samlad, det är ju inte alltid så lätt att lyckas med det.
 
I förmiddags fick vi också rå om Ebba på egen hand en hel del. Hennes föräldrar passade på att först ta sovmorgon och sedan ge sig iväg och titta på saker som är svårbedömda med en tvååring som skuttar runt. Och lyckliga var ju vi!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0