Sillkoma

En härlig midsommarafton har vi haft; solen har varit med oss hela dan, inte de högsta temperaturerna, men med solens hjälp tillräckligt att bli lite svettig i det vi hållit på med. Som så klart varit mycket målande. Och gräsklippning. Och diverse annat utomhus, för det är ju där man vill vara sådana här dagar.
 
Och såklart blev det ju typisk midsommarmat. Och det var efter den jag blev fullkomligt knockad! Aldrig varit med om något liknande. Min mage är, och har alltid varit, lite konstig. Den svullnar oavsett vad jag äter. Spelar ingen roll om det bara är grönsaker, eller bara kött, med eller utan gluten, laktos eller vad du vill. Får den i sig FÖDA så svullnar den. Ser rent gravid ut, åldern till trots.
 
Men så illa som idag har jag aldrig varit med om. Ca 6 sillbitar, 1 potatis, 1 ägg, 1 skiva laxpaté, 1/2 avocado, skagenröra. Därtill 2 snapsar och en halv öl. Sedan jordgubbar och grädde och jag fullkomligt däckade. Inte ovanligt att bli trött efter mat, men jag kunde knappt sitta upp på stolen. Inväntade kaffet, vet att efter det mår man bättre. Men inte idag. Magen värkte och tröttheten var fullkomligt massiv.
 
Däckade på soffan. Kära maken var och väckte mig med jämna mellanrum och efter ett tag/tid/timmar orkade jag fortsätta kvällen. Vet inte om det är osedvanligt hårdsmält mat eller vad det beror på, men sviterna sitter fortfarande i.....
 
Slutsatsen jag drar är; låt för faaan bli sillen! Eller laxpatén......eller potatisen......Men jag tror det är SILLKOMA!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0