Goda samariter!

Tiden rusar iväg, vi har mycket att göra och mycket blir också gjort.
 
Fokus har legat på att måla de brädor som i augusti ska upp på fasaden, samt få in veden. Vi har mer ved än vanligt i år, och det var vad vi ville, men såklart tar det längre tid att få in den.
 
Så oerhört tacksam och glad blir man ju då när det kommer snälla människor och hjälper oss! Kim och Markus kom upp i fredags kväll, och i lördags skaffade sig Kim rejäl träningsvärk genom att rensa i princip alla mina rabatter och buskar från gräs och ogräs. Sånt som får stå tillbaka för annat som är viktigare (se ovan). Hon kallade det terapiarbete, och det är det - när man kan välja själv att göra det och ta det i sin egen takt. Men det blev så himla fint!
 
 
Tror vi körde iväg 5-6 skottkärror med rens!
 
Tyvärr kom det lite moln på kvällen när vi skulle äta, men större delen av middagen kunde vi sitta ute. Kim och Markus hade med sig det godaste goda; löjrom och Champagne! Helt underbart, framför allt att äta utomhus!
 
 
Lite midsommarkänsla hade vi!
 
 
Så grillat efter det och såklart jordgubbar som avslutning!
 
Apropå efterrätt fick jag en idé som jag testade på gänget på fredagskvällen och fick godkänt; vattenmelon med Blå Castello. Det försvann i ett nafs, jättegott!
 
 
På söndagen var det Markus tur att göra en lika god gärning; han ladade in all ved som var kvar. Tror det var sex fulla traktorskopor, dvs en VÄLDIG massa jobb! Men nu är allt inne, och vedbon är ordentligt välfylld!
STORT TACK!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0