Tokrace

I går strax efter 13 åkte vi hemöver för att klippa gräs och ut och jobba. Efter diverse fipplande som att den enda lokala pizzerian som vi tänkt fixa mat från hade bommat, hämta paket, bedrövliga hamburgare istället landade vi hemma i grönskan.
 
Den var rejäl.
 
Klipparen kördes på högsta nivån. Det såg ut som en stubbåker efteråt. Idag ställdes nivån på klipparen ner och resultatet blev ok. Fick kratta upp en del "hö".
 
Varmt och soligt väder i kombination med detta resulterade i MÅNGA bromsbett! Tack och lov för Tee Trea Oil!
 
Vid 13.30 ca vände vi åter norrut. Kära maken hade varit på diverse olika butiker under dagen och fyllt på av vad som kommer att behövas. Som tex denna bäddsoffa:
 Bild lånad från IKEA
 
Den ska så småningom stå det andra av de två rum som vi håller på att tillverka. Men innan det blir klart får det stå i det vi nu håller på med.
 
Det kommer att bli klart så fort det blir några regniga dagar. Fast nu har det ju lovats sol framöver.....!
 
Hur som helst, så känns det så himla bra att vara tillbaka här i stugan igen!!!!!! Allt löser sig och fixar sig i sinom tid! Som vanligt har vi mer planer på vad vi vill hinna göra än vad som hinns med....
 
Om en knapp vecka får vi finbesök här, så vi kommer nu att lägga tid på att se till att det som behöver funka då, kommer att funka! Får duga så!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0