The days goes by......

Dagarna har flutit in i varandra, den ena skönt lik den förra. Enda som ändras är vädret. Tror det var i lördags vi hade den senaste riktigt varma dan, när det blev flera dopp samt att jag tog den årliga slåttern med lien - i sjön. Försöker hålla undan vass och sjögräs så det inte växer igen i vår lilla vik. 
 
Sedan har det varit lite svalare väder, men ändå en del sol.
 
I går morse var det rejält kallt och jag passade på att måla väggarna i rummet vi håller på att renovera. När man vet att det bara behövs en målning till för att det ska bli klart, kliar det ju i fingrarna, så i förmiddags blev det färdigmålning.
 
 
Dörr ska på plats, några lister fattas, men i övrigt är det det roliga kvar; att inreda rummet! Vi har en del riktigt roliga idéer, inväntar dåligt väder för att sjösätta dom!
 
Var ju inget kul väder i förmiddags heller, så efter målningen gjorde vi stadsturen vi pratat om; ville gå lite på reor samt att det i slutet på augusti kommer en tillställning jag behöver en lämplig klänning till. Maken behövde dessutom gå på favvoställena Jula, Biltema och sånt.....
 
Vi blev båda nöjda; han hittade vad som behövdes och det gjorde jag till stor del också. På Monki hittade jag två passande klänningar och eftersom det var halva priset och jag hade svårt att välja, blev det båda två. I övrigt bikini, shorts och flipflops.
 
Här den ena klänningen:
När vi kom hem hade det klarnat upp, men blåste hängde i fortfarande. Samtidigt är det en viss tjusning att titta på en sjö där det går vita gäss:
 
Fast de var kanske lite svårt att fånga gässen.... men grillmiddag blev det så klart!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0