Sommarnöjen

Har väl inte direkt haft nån värmebölja här de senaste dagarna, men ändå betydligt bättre väder än vad som utlovats! Regn och snudd på drivis sa prognosen, men inte ens regn har det blivit.
 
Solstolen har nyttjats, grillen har nyttjats och även så altanen för att äta det grillade. Norrländsk sommar. Det är ju ändå så att drygt 100 mil från den södra spetsen av landet är det lite svårt att få samma väder. Alla gånger. Fast det händer. Det händer att vi har bättre. Fast inte just nu. Men OK ändå! Varför gnälla eller sörja över det man inte kan påverka? Gläds över det som är!!!
 
Något att glädjas över är den jättefina och rejäla gungställningen som kära maken har tillverkat. För självklart måste Ebba kunna gunga när hon kommer hit! Att jag i flera år har sagt att jag vill ha en gunga har inte tagit skruv, men nu finns en gungställning stor nog för gunga både till mig och Ebba!
 
 En liten sandlåda blev det också. Den ser mindre ut än den är, det är gungställningen som är STOR! Den ska ju hålla inte bara för lilla Ebba utan även för mig! : )
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0