Stressfaktor 10

Nu är det snart slut på sötebrödsdagarna, på måndag är det dags att krångla sig in i selen igen och försöka gilla läget. Inte lätt. Inte bara för att det tar emot att vara borta hemifrån fyra dar på raken, utan också för att det är så mycket strul med uppdragsgivare.
 
I min bransch är det få som skriver avtal, vilket gör att jag, och många andra med mig, är helt i händerna på de vi jobbar för och vad de bestämmer sig för.
 
Så idag har jag fått reda på att villkoren för mässan som redan är avklarad, och jobbad på, helt plötsligt ger annat betalt än vad som var sagt innan.
 
Självklart kommer jag att ta strid om detta, men vet samtidigt att chansen till ändring är liten. Det jag kan, och framöver kommer att göra, är att säga; fixa det här själva i stället!
 
Men, som sagt, på måndag drar vårsäsongen igång. I dag drällde det in två kartonger med varuprover, ett par andra kom tidigare. Dagen idag och även helgen som kommer, går åt till att få ordning på allting.
 
En kartong smycken ska märkas och sorteras in på rätt plats i de tre tygdisplayerna jag har:
 
 
Några hundra servetter ska in i plastfickor och lamineras (de flesta är nu fixade) för att sedan sättas in i pärmar.
 
 
Och så är det även chokladproverna som ska läsas in och på och lastas i därför avsedd låda.
 
Hela mitt arbetsrum är belamrat med grejer och jag hoppas få ordning på det hela.... just nu känner jag mig ganska stressad över alltihop och undrar om det är det så här det ska va?
 
Måste det det? Finns alternativ? Hur ser de ut? Är de bättre?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0