En speciell vecka!

Länge sedan senaste inlägget här nu. Såklart beror det på att jag varit på Formex och egentligen inte landat ordentligt här hemma förrän nu i kväll.

Åkte ner på tisdagen i förra veckan, en dag tidigare än vanligt och fick därför tillbringa några timmar med finaste barnbarnet och hennes föräldrar. Att både hon och föräldrarna gav mig förtroendet att natta henne och att det gick hur bra som helst, gav mig ett litet lyckorus.

Onsdagseftermiddagen tillbringades på Älvsjömässan för att gå igenom sortiment och nyheter hos mina uppdragsgivare. Därefter över till Kim som (som alltid) bjöd på mat och trevlig samvaro, och där jag sedan bodde över mässdagarna.

Mässdagarna var som de brukar; långa och smått plågsamma för rygg, ben och fötter. I övrigt ömsom intensiva och ömsom tråkiga, beroende på kundtillströmningen.

På söndagen när mässan var slut inföll den riktiga höjdaren under den här resan; åkte för att hälsa på och övernatta hos en gammal vän som jag inte träffat på 25 år! Lustigt nog var jag faktiskt inte det minsta orolig att vi inte skulle finna varandra igen, trots den långa tid som gått. Och fann varandra gjorde vi. Det kändes nästan magiskt, att efter så många år i princip ta vid där vi slutade. Kan väl bero på att vi inte slutade att umgås av ovänskap, utan det var bara livet som på olika sätt skilde oss åt. Nu släpper jag henne inte igen!

Åkte därifrån på sena måndagförmiddagen och plockade upp Vickie i Uppsala och tog med henne hem. Och magi uppstod igen. Enligt min mening hade vi de bästa dygnen tillsammans på väldigt många år! Sen att hon höll på att ge mig hjärtinfarkt under en powerwalk i kyla och snö är en helt annan sak. Hennes kondis är lika bra som min är dålig, kan vi väl säga.

I går lagade hon dessutom fantastiskt god mat till oss, kryddigt och gott med MÅNGA nyttiga vitlöksklyftor, säkert luktar vi fortfarande!

Vickie i matlagningstagen:

I eftermiddags lämnade jag henne på centralen i Sundsvall för tågresa hem igen. Därför känns det lite grann som det är först i kväll jag själv landar här hemma i vanligheten och livet går in i sina gamla vanliga hjulspår.
 
Men summa summarum har det varit en väldigt händelserik och rolig vecka!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0