Spännande möte

Ikväll ska det packas för en trip ner till storstan i morgon. På fredag förmiddag har vi ett gemensamt spännande möte med en presumtiv uppdragsgivare. En som vi alltså, om allt går i lås, båda två kommer att arbeta med.
 
Så i morgon kväll landar vi hos Kim o Markus och övernattar där, Vickie lär också dyka upp, passar bra att få träffa henne innan hon försvinner till Thailand veckan därpå för en månads semester.
 
Vår plan var att efter mötet på fredagen åka ut till den unga familjen i Märsta och få umgås där innan hemresa på lördag lunch, men tyvärr krockade det med annat.
 
Men en liten stund med Ebba blir det ändå på lördag förmiddag hos Kim o Markus när Dennis och hon gör en utflykt dit. Skulle känts totalkonstigt att inte alls få möjlighet att träffas när vi ändå är där nere. Det är ju inte nästgårds precis.
 
Snöföljetongen fortsätter i övrigt över våra trakter, i natt kom det nya 15 centimeter. Det betyder att bara den senaste veckan har det ramlat ner sådär en halvmeter, eller är det mer? Som tur är trycks det ju ner en aning när det kommer nytt. Det börjar bli riktigt besvärligt när man ska svänga ut på en annan väg eller köra ut från en parkering, halva bilen måste ut i körbanan innan man har en chans att se om det kommer någon bil.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0