Yrväder

Hemma igen efter underbara dygn med barn och deras respektive och framför allt barnbarnen! Har varit intensiva, roliga dagar som gått i raketfart. Då menar jag både att tiden gått fort och även att det mesta som ett yrväder på dryga 2,5 gör, går i den farten. Speciellt fort gick det när maken, ýrvädret och jag var på stormarknaden själva för att handla inför Lilla jul-lördagen..... vi tyckte vi var fiffiga som tog två vagnar, en vanlig och en med bil, eftersom vi skulle ha två olika kvitton på det vi handlade. Yrvädret skulle så snällt tycka det var roligt att sitta i bilen...... Pyttsan! De första två minutrarna tyckte hon det var kul. Resten av tiden försökte vi hålla reda på henne, varandra, våra vagnar och vad vi skulle fylla vagnarna med. Inget av det är speciellt lätt i en butik man inte själv hittar i heller.... Vi var lätt svettiga när vi äntligen kunde åka hemåt!
 
Lilla Freja växer så det knakar. Sen vi såg henne senast för två veckor sedan har jättemycket hänt. Hon håller huvudet stadigt, har vuxit till sig både på längden och bredden och har börjat skratta och jollra.
 
Snart är hon för stor för Ebba att ha i knäet:
 
 
Väl hemma var det snöröjning som väntade. Yrväder hade det varit här också och några decimeter hade det kommit sen vi åkte, men blåsten hade gjort så att det fläckvis var barmark och på sina håll drivor på upp mot 60 cm.
 
I morgon blir det årets sista bortanatt. Ska upp till Umeå på ett möte som vi får se om det kan leda till nåt bra. Eftersom jag är utan bil blir det hyrbil. Hoppas att det inte blir mer snö, räcker med det vinterväglag som ändå är när man ska köra en okänd bil!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0