Svårt att skiljas

Vi har varit uppe i stugan sedan annandagen och av någon anledning har nätuppkopplingen varit nästan obefintlig, förutom första kvällen. Och det var första kvällen slutet av auktionen på min kära Bluebird skedde.

Det var gastkramande kan jag säga. Efter nedräkningstiden har budgivarna 3,5 minut på sig att lägga ett bud, om så sker förlängs budtiden med ytterligare 3,5 minut. Tror tiden förlängdes med över en timma. Men riktigt upp i min minstanivå kom inte buden, det fattades 3000:-. Men jag accepterade ändå. Att lägga ut den ytterligare en vecka tror jag inte hade gett mer, kanske mindre. Pengarna räcker precis för att betala skulden på den och jag är nöjd så.

Men det svider ändå att skiljas från den. Den var speciell för mig. Tillfredsställde flera olika önskningar om vad en bil gärna får ge mig. Fyrhjulsdriften och säkerheten det ger. Stabilt byggd, dvs en del som tar emot om olyckan är framme. Märket med Sveriges mest nöjda ägare tre år i rad när jag köpte den. Rolig att köra och hade en del att ge om man behövde göra en snabb omkörning. Och sen det andra – en tuff design, och så DEN snygga blå färgen! När man nu ÄLSKAR blått. Den syntes. Det tilltalade mitt ego och behov av att ”synas” när jag såg att den väckte uppmärksamhet, det erkänner jag villigt!

Jag var inte klar med den, jag sörjer den.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0