Sista

Nu är den avklarad; årets sista hotellnatt! Yess! De bortanätter som nu finns i sikte är de vi vill! Men just i kväll känns det så otroligt skönt att veta att sista jobbnatten för i år är avklarad! Kontorsjobb här hemma kommer det att bli en hel del av, men även tid att kunna fixa, dona och greja med sånt som jag vill och har saknat och som behöver göras!
 
Avklarat är också mötet i Umeå idag som, om allt går som det ska, kan ge mig lite nytt att jobba med nästa år.
 
Uppresan till Umeå igår gick bra trots en okänd bil, visade sig att det blev en Kia Sportage. Säkert inget fel på den bilen, men riktiga vänner blev vi inte. Inte riktigt bekväm att sitta i och inte den bästa körställningen i övrigt.
 
bild från fantom-xp.com.
 
Rätt snygg att se på, hade den här färgen också, bra sikt när man sitter lite högre.
 
I går var det ordentligt kallt, som lägst -13. Idag var vädret ett annat; snöyra när jag åkte in till Umeå för mötet och runt nollan på hemvägen. Vilket betyder slask! Och då behöver man schyssta torkare. Det fanns det inte på den bilen. Självklart inte bilens fel, utan Avis. Alldeles vågiga, så det spelade ingen roll hur mycket spolarvätska jag körde på, ränderna var massiva ändå. Inte kul när det är nattsvart och trafiken och skvättet tätt!
 
Ordentligt trött var jag när jag kom hem, det tar på att inte se ordentligt när man kör många mil. Men vad gör det när man äntligen är hemma och kan slappna av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0