Bilbyte

Bilen ja.....
 
I förmiddags ringde de från verkstan och berättade att de nu fått OK från försäkringsbolaget. Tack och halleluja, säger jag!
 
Men det tar ca 5 dar att få hem delarna, så nån bil har jag inte förrän i mitten på nästa vecka. Blir tvungen att ta hyrbil till Umeå när jag ska dit på möte.
 
Har varit mycket funderande på bil sen det här dök upp, kan jag säga. Hade ju hoppats på att få köra den här bilen, som jag tycker mycket om, ett antal år till. Framför allt tills den är slutbetald och därmed blir billigare att köra och man förhoppningsvis får möjlighet att ladda plånboken inför nästa bil.
 
Men det var lite det misstaget jag gjorde med den förra bilen, fortsatte att köra den trots att än det ena och än det andra - som inte skulle gå sönder, gjorde det - i hopp om att det var det sista.
 
Så beslutet har värkts fram - främst nattetid - den ska säljas!
 
Och eftersom jag är som jag är; när beslutet väl är taget, så ska det gå fort! Har kollat på nätet och kära maken har varit in till en handlare och fått lite erbjudanden, så i morgon kan det bli provkörning och se till att få mer information.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0