Tillställning

I kväll är vi lite stressade, en del vånda över att ha kommit  ihåg allting och ha koll på läget och alla övriga eventualiteter. I morgon förmiddag åker vi ner till storstan för att gå på vår gemensamma uppdragsgivares företagsfest. Företagets anställda och vi som jobbar för dem kommer att vara där såklart, men även deras leverantörer från Belgien, Frankrike och Italien. Språket för kvällen blir alltså engelska. Uppsträckta och fina kommer vi att vara, klänningen med en bar glipa i ryggen för mig - oj, vad jag letade efter en BH i samma färg! Har även letat som en tok efter ståndsmässiga skor till klänningen, men inte hittat något som matchar mina fötter. Hallux vallux, eller vad det heter, är inte lätt att tillfredsställa! Dock hade Kim ett par skor som var väldig sköna på ena foten, men inte den andra, har nu köpt ett hjälpande plåster så jag kan låna dom - tar med mina platta som reserv! Smyckena från en tidigare uppdragsgivare kommer väl till pass i morgon kväll - blingbling med attityd, lite kul att få använda dom vid rätt tillfälle. Uppsatt hår eller utsläppt? Uppsatt, tror jag, måste ju ändå rätta mig efter min ålder och samtidigt inte dölja glipan i ryggen.......
 
Usch ja, det är lite skräckblandad förtjusning över det hela.... hotell blir det natten efter, så det blir nära hem och nära tillbaka på fredag morgon, för då är det en hel dags workshop med nämnda utländska leverantörer..... kan inte säga att jag känner någon som helst förtjusning över det....!
 
Vi kommer förmodligen att vara rejält trötta på fredag kväll! Som tur är blir det då middag med döttrarna och total avsaknad av uppsträckning! DET ser jag fram mot!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0