Sen sist

Bilen avlämnades och vi åkte upp till stugan för lite plåster på själen och gräsklippning, faktum är ju att de är besläktade. Att sitta på en sådan maskin gör att tankarna ligger nere, man är upptagen med annat, det är lite meditativt över det och dessutom luktar det så gott.
 
En alldeles fantastiskt skön helg blev det, att ha temperaturer på en bra bit över tjugo grader så långt norrut den här tiden i augusti, hör inte till vanligheterna. Dessutom 20 grader i vattnet, så det blev ett sista sommardopp. Självklart även bad efter bastandet, vid ett tillfälle var vi lite sena och ställde en lykta på bryggan för att ha som "invadningsmärke". En viss mysfaktor i det också.
 
Den kära bastun har ju fått ett par smällar av tjälen. Vi har ju sett att de gjutna plintarna lutar och grävt upp en som dessutom skjutits upp och gjorde att altangolvet buktade. Nu var det tänkt att gräva runt de andra båda och koppla på ett spel för att försöka räta upp det hela.
 
 
Döm om vår förvåning när det visade sig att de andra båda plintarna brutits av! Snacka om att det är starka krafter i farten! Tjälen har tryckt på plintarna och huset hållit emot tills plintarna gått av. Får ju säga att huset ändå är välbyggt som stått emot! Något spelande blev det inte denna gång, rejälare grejor ska införskaffas först.
 
Och så Bluebird då. Hämtade den i morse och det visade sig vara "favorit i repris", tror det heter RDS-ventil. Nåt skit som har en förmåga att slagga igen. De lovar inte att det är fixat, problemet kan troligen snart återkomma. Då återstår att byta ventilen vilket inte är billigt. Tjohej, så kul.... Det blir alltså till att fortsätta sitta med hjärtat i halsen tills det är dags. Hoppas nästan att det blir snart...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0