Njutningar!

Maken och jag satt med kalendrarna på tisdagseftermiddagen för att få klart för oss hur augusti skulle se ut med hans konferens och min mässa och när vi eventuellt skulle kunna ses.... gör vi såklart men framför allt när vi skulle kunna åka upp till stugan igen. Gräset växer ju och behöver klippas där osv osv. Vi kom fram till att han skulle bli tvungen att åka upp när jag var på mässan.... oerhört orättvist!
 
När väderprognoserna på tisdagskvällen började visa på en fin helg föddes tanken på att styra om det hela lite och åka upp redan till den här helgen och fånga den kanske sista soliga sommarhelgen. Åtminstone den sista när vi kan vara här båda två. Sagt och gjort. Nu är vi här och har haft en helt ljuvlig dag med mycket sol och bad. Fantastiska 24 grader i vattnet!
 
Det känns som att ju äldre jag blir inser jag mer och mer vilka nöjen/behov som är viktiga för mig och som jag har försummat i en hel del år. Att bada/simma är en sån sak, att dansa är en annan och att sjunga är en tredje.
 
De får mig att må bra. Förmodligen är det så att det frisätts endorfiner osv, men det viktiga, för mig, är att jag har insett att jag behöver detta och tar de tillfällen jag kan att njuta av det.
 
Så en sån här dag är rena glädjepillret för mig. Vet inte riktigt hur många gånger jag badat, men tre bikinisar har det bytts mellan och de har knappt hunnit torka mellan gångerna.
 
Bastat har vi ju såklart gjort och vi är ju lite "eljest" och har musik i bastun = jag har fått sjunga också! Det är då dansen som fattas, men man kan ju inte få allt....!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0