Fasad- miljö- och tandbyte

Igår kom våra "gubbs" och påbörjade fasadrenoveringen. Väldig tur med vädret som bjöd på mestadels sol och uppehåll ända till kvällen, då kom både åska och kraftigt regn.
 
Idag var vädret sämre och gubbsen kunde inte hålla på lika länge, men framåt har det gått och det är såååå roligt att se:
 
 
Tyvärr kommer jag inte att kunna fortsätta följa framstegen på ett antal dagar, för i morgon åker jag till storstan och jobbar på Formex. Det ska bli intressant att se hur det blir där, besökarantalet har minskat drastiskt de senaste tre mässorna. Gissar att det är konjunkturen som påverkar folks ekonomiska möjligheter att åka på mässan. Men förutom mässan så ska jag njuta av samvaro med nära och kära!
Idag var äntligen min tandläkare tillbaka efter semester och turligt nog kunde jag få komma dit med tanden jag lyckades bita sönder under semestern. Tur i oturen är det en krona, så jag har inte haft ont, men domen var att kronan måste bytas ut. Men hon lade på plast på ytan som bets bort, så jag klarar mig ett tag framåt och kan göra bytet längre fram. Skönt att slippa det nu när säsongen precis ska dra igång och jag vet att det blir ett race, som vanligt, med mycket bortovaro hemifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0