Ansiktslyftning

Idag har vi fått ställningar uppmonterade runt halva huset; nu ska den (nästan) sista omgången av fasadrenovering ske! Den här "halvan" av huset är större än den som togs förra året, så vi hoppas verkligen att vädret blir bättre....
 
Det är dessa sidor som ska få en ansiktslyftning:
 
 
Ska bli så härligt att slippa se alla gamla igensatta fönster, flagnande färg och omålade, provisoriska fönsterfoder! Nästan allt virke som ska upp ligger färdigmålat och väntar, så förvandlingen kommer att inträffa för varje bräda som hamnar på fasaden.

Men som sagt, det krävs bättre väder! Varken vill, eller begär att våra "gubbs" ska jobba i regn. Det var uppehåll idag tills fram mot två-tiden, tillräckligt för ställningsuthyraren att montera ställningen (han började halv åtta...!) och att jag skulle kunna göra mig en lucka i målningen och gå upp i skogen och kolla de närmsta kantarellställena.
 
Årets första skörd:
 

Telia hade ett stort internet-breakdown här i stan i torsdags/fredags. Sen dess är vi utan TV och i princip telefon. Har inte saknat TV:n eftersom vi sällan tittar under fredag/lördag, men i kväll hade det varit nice!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0