Telia + service = sant

I förra veckan, torsdag tror jag det var, hände nåt som fick mig liiite förvånad faktiskt, och lite imponerad.
 
Vår TV har ett gäng år på nacken; den inköptes när platt-TV var hyfsat nya och för att hålla nere priset, så blev det inte det märket med bäst renommé. Vi hade tänkt vänta några år till, tills de gått ner i pris, men den gamla tjocka dödde.
 
För ett par år sedan började den bete sig lite knepigt, både bild och ljud hackade till då och då, och/eller frös en sekund. OK, tänkte vi, nu börjar den ge sig. Den får vara kvar så länge den funkar någorlunda innan vi skaffar en ny. Men hur det var, så försvann det där och då tänker man ju inte på det längre.
 
Tills för en dryg vecka sedan, när det hela kom tillbaka, fast värre. Återigen konstaterade vi att nu är det nog dags att skaffa en ny, innan den totalt lägger ner. Tilläggas ska att vi har både TV, telefoni och internet via Telia, allt går på nåt sätt i samma abonnemang/kablar eller vad det nu är.
 
På torsdag eftermiddag ringer en kille som presenterar sig som xxx från Telia och undrar om vi upplever problem med vår TV? Jaha, tänkte jag misstänksamt, vad vill den här killen sälja? Det är ju vanligt att vi blir uppringda av diverse företag som uppger att de ringer för Telias räkning - vilket de inte gör - och försöker få oss att byta abonnemang. Men xx från Telia sa att de hade gjort en pejling som visade att vi hade störningar och det fick jag ju hålla med om att vi hade. Ja, det berodde på ett par av de små lådor som det hela ska passera (router mm), var nämligen för gamla. Men ville vi skulla han skicka nya apparater - UTAN KOSTNAD!
 
Tycker att det är faktiskt ganska bra service, att göra sådana pejlingar, ringa upp och erbjuda att gratis åtgärda problemet! Nu väntar vi bara på att de nya små underverken ska komma, för i går var TV:n nästan otittbar. Tur att det inte finns nåt i kväll att glo på så man inte behöver slå på den!
 
I stället har jag ägnat mig att fortsätta sy på soltaket/seglet till nya altanen i stugan och vänta på kära maken som ska komma fram mot 23-tiden efter en dag i Malmö.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0