Sinande vatten

Tillbaka i vardan igen med alla dess vedermödor....
 
Lite så kände vi oss näst sista dan i stugan också när vattnet tog slut igen.... vilket vi inte kunde förklara på något annat sätt än att vattnet faktiskt var slut i brunnen och det vi ditintills använt var det vi pumpat in själva. Vilket dessvärre betyder att det av någon outgrundlig anledning har slutat rinna in vatten i brunnen. Och jag som planerat att bo däruppe framöver när jag ska upp och jobba.... känns väldigt kul. Två alternativ: sitta på ett tråkigt hotell som kostar pengar eller bo i stugan ändå och ha vatten i hinkar. Pest eller kolera?
 
Pest OCH kolera känns det som det är i övrigt också. Upptäckte i går att kylarvattnet i min bil försvunnit igen. (Varför vatten som försvinner hela tiden, överallt?) Ringde till verkstan för att få reda vilken sorts glykol jag skulle använda och de tyckte jag skulle komma dit. Gjorde så idag och de vill helst inte att jag använder bilen innan de kan ta in den och provtrycka och ta reda på vart vattnet tar vägen. Självklart fyllde de på, men ingen vet ju hur länge det räcker? Så nu har jag bokat tid, vilket inte fanns förrän nästa torsdag. Och jag har såklart hunnit boka in besök nästa vecka innan dess. Åka eller boka av? Pest OCH kolera! Behöver varenda liten möjlighet att tjäna pengar den här totaldöda våren! Det står totalt stilla i min bransch, både leverantörer och säljare har full panik.
 
Alla säger att det blir nog bättre när bara snön försvunnit och det blir lite värme. Men värmen verkar ju hålla sig borta även de närmaste veckorna. Förvisso syntes det att det blivit mer bara fläckar på de plogade ytorna när vi kom hem, men i övrigt ligger snön djuuuup och nattkylan gör att allt fryser på i grunden varje natt. Hopplöst!
 
Nej, jag har ingen bra kväll i kväll, men allt brukar ju lösa sig......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0