Grattis Ebba!

Återigen en sån där "äntligen hemma-kväll" och då menar jag inte TV-programmet, fast det har ju nyss varit på burken, och visst tittade vi...
 
Nej, det är en "äntligen hemma-kväll" eftersom sistlidna natt tillbringades på annan ort. Som i och för sig också var "hemma", dvs i stugan. Men det var lite knorvel där. Att det inte fanns nåt rinnande vatten visste jag ju. Hade med mig en dunkt med färskvatten och visste ju att där fanns både stora och små dunkar, samt flera hinkar med vatten att hälla i toatanken för att kunna spola. Det knorvlet var jag förberedd på. Men att bommen till vår väg inte gick att öppna kom som en överraskning. Nåt har hänt med den, bommen var helt fastkilad i klykan.
 
Så vad gör man? Man får gå! Backade ner bilen mot bommen så den inte skulle stå i vägen på vägen, hängde alla väskor över axeln och gick. Det är ju inte så långt; 500 meter eller nåt. Som tur var slutade knorvlet där.
 
Fortfarande ruskigt mycket snö kvar där, fast det hade smält undan ganska mycket sen vi var där sist. Dock inte lika mycket som det smält undan här hemma medan jag var borta. Får vi ett par dygn till med värme och/eller regn kommer vi att börja se tuvor sticka upp på åkern.
 
Tillbringade dagen i Ö-vik och hade där mellan 8-12 sköna grader. Kom den värmen upp till stugan under dagen har det nog skett små mirakel även där med snösmältningen.
 
Apropå mirakel, så är fyller ett sådant 2 år idag; första underbara barnbarnet Ebba! Grattis lilla älskling! Hipp, hipp HURRA!!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0