Vin och vatten

I går kväll var jag äntligen tillbaka hemma igen! Så alldeles väldigt skönt! Skönt att sitta i köket och äta middag med kära maken, skönt att sova i den mest vana sängen!
 
Men innan jag landade här hemma bjöd dagen på både positivt och negativt, förutom jobb såklart....
 
Tidig morgon och så en tur upp till Burträsk, vilket som vanligt var trevligt och gav lite igen. Sen tillbaka ner till stugan för att packa och stänga inför hemfärden.
 
Plötsligt dök en obekant bil upp bland stugorna  och ut kliver svärmor och ytterligare två damer. Det visade sig att svärmor hade en sightseeing med damerna bland våra stugor nere vid sjön och förevisade dem vad vi som bor där har företagit för åtgärder beträffande byggnationer och annat.
 
När det var dags för förevisining av vår tomt kom de samtidigt som jag bar ut min packning till bilen så jag mötte dem ´"i grind" så att säga.
 
Svärmor deklarerade att de nu skuile titta hur "Åke" hade det (jag finns inte), men de medföljande damerna hade den goda smaken att inse att det kanske inte var riktigt rätt att spankulera runt på tomten och inspektera när någon fanns hemma, och backade.
 
När jag sedan satt i bilen på väg hem upptäckte jag att jag missat ett samtal från ett företag som jag pratat lite med på Formexmässan om eventuellt jobb!! Man ska ju inte ta ut något i förväg, men det är dj-igt roligt att över huvud taget vara presumtiv!!!
 
Vi ska försöka få till ett möte nästa vecka för att prata! Stort så.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0