Veckans blandning

Det har varit en hektisk vecka, med resor hit och dit, inte många nätter hemma. I måndags tur och retur Bollnäs, tisdag/onsdag Östersund/Järpen, torsdag Stockholm, fredag Örebro. Det är inte utan att jag börjar känna mig lite sliten. De senaste tre veckorna har inneburit ca 300 mils bilkörande, ca en femtedel av vad de flesta kör på ett år.
 
Men det är positivt också. Resan till Örebro innebär en ny uppdragsgivare, väldigt välkommet!
 
Och så har ju kära maken fyllt år i veckan också. Själva dagen han fyllde satt vi på ett tråkigt hotellrum i Östersund. Tillsammans, eftersom vi då lyckades samplanera. Men något firande blev det ju inte. Min present fick han tidigare; något så romantiskt som ett par nya skyddsbyxor att använda vid trädfällning. Tror mig ha hittat ett par av marknadens bästa byxor som ska klara att motorsågen slinter och träffar benet, på tiondelens sekund trasslar in sig i skyddslagren i byxorna och stannar innan kedjan når benet. Vill ju gärna ha hans snygga ben intakta!
 
En annan present fick han förra helgen av systerdottern när vi var uppe i stugan. Dels öl med namnet Höga Kusten på etiketten och en flaska vin som vi nog båda funderade lite över:
 
 
Ett vin som heter Elvis Presley, the King of rock 'n roll???? Cabernet Sauvignon i och för sig, men hur seriöst låter det? Och varifrån annars än USA?
 
MEN!!!! Det var helt suveränt gott! Ett riktigt kanonvin! Återigen, man ska inte ha förutfattade meningar och döma ohört! Tack och bock!
 
En sväng upp i skogen för att leta svamp gjorde jag på förmiddagen också. På de vanliga ställena fanns inte mycket att hämta, men en del blev det. Hade tänkt att testa att torka det hela (tack för info, Rosa!), men var osäker på hur mycket som ryms i en glasburk, så nu ligger "en tidning" på tork, de andra åkte i påsar in i frysen: 
 
 
Det ska bli roligt att se hur det blir, och går!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0