Söndag kväll

Söndag kväll och laddar för en ny arbetsvecka. Är kvar i stugan och åker upp till Piteå i morgon bitti. Planen var ju att hålla mig norröver nästa vecka, men det var i princip omöjligt att boka, några skulle vara på semester, andra hade semester, en hade gått i kk, Skellefteå hade nån  "smaka på" - vecka så där var de onåbara. Så jag får ta en dag i taget. Piteå i morgon är klart, får ta mig tid att ringa mellan besöken och se vad jag hittar....
 
Min nya surfplatta har hämtat sig från chocken att få ett SIMkort inmatat och fungerar som den ska nu, vilket kommer att underlätta arbetet. Förra veckan släpade jag runt på Laptopen.... Verkar som att köpet av SIMkortet tog några dagar att registreras, eller nåt, för i slutet på veckan funkade det. Kan verkligen tycka att personalen i Teliabutiken borde veta sånt!
 
Kära maken har så klart varit här över helgen och vi passade på att i går fira tjugoårsjubileum som par. Helt sanslöst hur fort tiden går, men lika sanslöst att vi fortfarande har det lika bra tillsammans som då! Älskar dig, snygging!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0