Härlig helg!

Det kan tyckas tokigt att åka 35 mil och stanna ett dygn, sedan hem samma 35 mil, men vi tycker det är en jättebra win-win-grej!
 
I fredags kom vi fram ca 15 på eftermiddagen till Ebbaland. Några timmars umgänge med henne och hennes föräldrar, sedan middag då även Kim och Markus kommit. Senare kom även Vickie, dvs en kväll i de vuxna barnens, och deras respektives sällskap. Som alltid jättemysigt!
 
Sedan väcktes jag strax före åtta av små fötter som sprang fram och tillbaka utanför dörren. Inte går det att ta lång sovmorgon då!
 
Härligt att ha hela förmiddagen med Ebba. Det är sanslöst så mycket hon utvecklats på bara de fyra veckorna sedan jag sist träffade henne! Vi var kvar en stund efter att hon sovit middag, så vi fick säga hejdå, sen hemåt.
 
Skönt sedan att ha söndagen hemma, kunna sova ut och hinna fixa hemma, och framför allt fixa allt jobbmässigt som måste ordnas inför en ny arbetsvecka. Framför allt när det som nu, är en vecka som börjar med två nätter borta igen, då gäller det att ha gått igenom vad som behövs has med.
 
Soffhäng!
  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0