Fynd

Den här veckan får jag hålla mig hemomkring, väldigt skönt.
 
Trevligt är det dock inte när saker och ting inte går som planerat; först en kund som glömt bokningen och inte var på plats. Visst, alla glömmer vi saker, men det är ändå ett stort aber för mig. I det här fallet hade jag planerat att efter den kunden, och innan nästa, hinna till MediaMarkt och lämna tillbaka headsetet till telefonen som slutade fungera. Så då kändes det ju som att det ändå var lite lugnt, inga problem hinna till Birsta. MEN, när jag kom dit visade det sig att MediaMarkt hade stängt idag! Gissar inventering, men oavsett anledning väldigt opassande för mig. Dels lär jag inte få tid att åka dit de närmaste veckorna igen och sen har tiden gått ut, dels fick jag alldeles för mycket tid över innan nästa kund.
 
Det blev till att ta en kopp kaffe på Donken, ringa nåt samtal som skulle ringas, vandra runt i butiker och på så sätt slå ihjäl ett par timmar. Väldigt oproduktiv tid, och ofta blr den dyr....är ju lätt att hitta sånt som i tröstsyfte får följa med hem...
 
Och så blev det, fast inte dyrt. På en secondhandbutik som pga utförsäljning hade prislappen 20:- på allt i butiken hittade jag två överdelar:
 
Bra modell i slinkigt material. Inte min färg egentligen, vill inte vara så beige. Men till svarta byxor och med en scarf i färg blir det riktigt bra!
 
Snyggt med ärmar som antingen kan kavlas upp och knäppas med en slejf, eller knäppas i manschetten.
 
Den andra är tydligen helt obegagnad, den har fortfarande orginalbutikens tag kvar! Kanske inte heller världens mest upphetsande skapelse, men blå slingor på svart botten funkar bra både till svarta, blå och ljusare byxor.
 
 
För tjugo spänn styck tycker jag att jag har gjort ett klipp!
 
Jo, det blev ett par remsandaler också, till halva reapriset. De blir bra i Thailand! Två toppar och ett par sandaler för 165 riksdaler!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0