Axlar sänk!

Åter hemma efter två nätter i Sandviken, som vanligt känner man hur både axlar och hjärtrytmen sjunker när man kommer innanför dörren här hemma. På dessa tre dagar har jag besökt kunder i Gävle, Valbo, Sandviken, Storvik, Falun och Bollnäs. Inga stora resultat någonstans, men lite här och där har det blivit. Alla butiker sitter ju nu och väntar på att allt de beställt på mässan ska komma in. Dessutom har de dålig koll på vad de då beställde och alltså vad som eventuellt saknas, och vågar inte göra några större inköp.
 
Mindre roligt att vakna idag och känna att jag har en spirande förkylning i kroppen. Den har dock inte gjort någon kometkarriär under dagen, så den utvecklas nog till en vanlig bondförkylning. Har ju haft flera år nu utan mer än småsnorighet, men det här är tredje förkylningen i år, så det är väl dags för kroppen att bättra på immuniteten. så det sedan blir lugnare några år igen!?
 
Det positiva med att få en förkylning nu är ju att i morgon är det bokningsdag, sedan bär det upp till stugan över helgen, så kanske, kanske är förkylningen borta till måndag när det är dags att ge sig ut igen? Håller tummarna!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: diana

Jag håller också tummarna. Ha det så skönt i stugan :)
Kram!

2012-09-20 @ 20:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0