Veckans ups and downs m.m.

Livet i no-poo-landet har startats. Efter urtvättningen med diskmedel har det blivit en tvätt med ett ekologiskt body lotion. Det funkade utmärkt! Kommer att testa mig fram om vad som går att använda i stället för schamPOO. Ett alternativ som faktiskt kan vara värt att tänka på är aska. Aska är ju faktiskt bland det renaste man kan hitta och dessutom en produkt som använts i tvål länge. Själva använder vi ju alltid spisaskan när vi gör ren glasrutorna i kaminerna. Det är mycket effektivare än att använda nån fönsterputs eller hällrengöring.
 
I övrigt har det varit en sådär vecka. Det nya uppdraget har visat sig ha brister och svagheter och jag vet inte ännu om/hur jag går vidare med det. Mycket funderande och grubblande har det varit, och kommer att fortsätta....
 
Här hemma har arbetet med att ge ytterligare en fasad extra isolering och ny fasad påbörjats. Den vänstra av de två väggarna på ömse sidorna om farstukvisten har nu fått nya kläder.
 
 
Den observante ser att det saknas lock på brädorna. Om vädret tillåter kommer de upp i nästa vecka, jag har ägnat ungefär halva dagen åt att grundmåla dem...... ryggen kommer ihåg varenda lock jag målat..... men det är det värt! Det känns så himla bra att få upp isolering och fasad och vi upplever redan att värmen håller sig bättre inomhus sen den västra sidan blev klar i somras!
 
Att det kommer att göra skillnad även på den här sidan är vi ganska övertygade om. Det nedre fönstret är ju flyttat en bit som syns och gliporna var stora!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0