Till -landet!

Idag när termometern har varit ända uppe på nio sköna plusgrader har min bil fått vintersulor på. Kan ju kännas lite onödigt en sån här dag, men det kan ju slå om väldigt fort.
 
Eller så blir det som i våras när jag la på sommardäcken i mars nångång, det hade ju varit varmt i luften och torrt på vägarna länge, och man trodde att våren skulle bestå. Sen kom vintern tillbaka! Så nu har väl hösten kommit tillbaka för att stanna till i december. Men det känns ändå tryggt att ha dem på!
 
I morgon ska de få rulla oss ner till storstan. Ut på äventyr ska vi och besöka två "länder" först Åland och sedan Ebbaland. Ser väldigt mycket fram mot båda "länderna".
 
Vi har ju testat nöjesutbudet här i Sundsvall, men inte riktigt hittat något som passar oss, så att åka ner till Stockholm och få en trevlig kväll på Ålands hav, mycket och god mat, röj på dansgolvet och nära till sängen, tycker vi är en gammal klassiker som håller än. Det är ju bara att erkänna det, jag är dansoholic. ÄLSKAR att dansa. Behöver det. Mår oerhört bra när jag känner rytmen i kroppen och bara följer med. Bäst och mest när man inte behöver bekymra sig för om någon ser på eller inte. Men på ett dansgolv på Ålands hav är det inte så många som egentligen tittar. Så det går ganska bra att släppa loss. Glömma hur gammal man är och låtsas att man är the Dancing Queen igen.... :-)  
 
 
 
Att kombinera denna drog med drogen att träffa barn och barnbarn är suveränt!
 
Försökte få hela gänget med oss ut på havet den här gången, men det är svårt att få det att funka för så många samtidigt. Huvudsaken är att få träffas och det blir det både på lördag kväll och söndag. Den enda som kommer att fattas är Vickie som lyckats dra till sig en magsjuka. Och så Markus som är på älgjakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0