Mat mm

Nu är det vääääldigt länge sedan, men i kväll har det kommit in ett nytt recept på eatit.blogg.se. En ostsoppa som kom till för att jag hade ett paket bacon i kylen som närmade sig sistadatum och jag tänkte att strimlad knaperstekt bacon är ju gott. Till många olika saker, men till vad just nu? Så kröp det fram, ost och bacon är gott tillsammans, så ostsoppa. Letade på nätet och mixade några olika recept, det blev jättegott!
 
Ikväll blev det också en ny smakupplevelse när jag testade ett recept från Ica-tidningen på en tjeckisk kycklinggryta. Såklart blev den också lite omgjord, och den blev otroligt god! Och stark! Återkommer till den.
 
Så här på söndag kväll när man ser tillbaka på helgen känns det som vi hunnit mycket, samt att vi återigen gratulerar oss själva till att ha bestämt oss för att INTE påbörja nästa rumsrenovering, utan skjuta på det ett år. Att hinna fixa och trixa med annat stort och smått utan att känna paniken stå och lura runt hörnet.
 
Träden som fälldes för några veckor sedan har fraktats hem och ligger nu och väntar på att bli ved till våren. Har varit perfekt traktorväder med 5-6 minus flera nätter och runt noll på dagen, det betyder att marken är nog frusen för att bära traktorn. Lite snö kom det ju i fredags och det mesta ligger fortfarande kvar, vilket lyser upp nu när skymningen kommer en timma tidigare.
 
Lyckades parera tidsomställningen ganska bra i går -  vi var så trötta så det var inga problem att komma i säng vid midnatt, vilket då innebar 23 med nya tiden. Uppe alltså med tuppen kvart över sju! Så det går nog bra i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0