Sista hotellnatten!

 
Sitter i hotellstugbyn i Leksand som jag bott hos förut när jag varit här. Det som känns extra bra i kväll är att det är den sista övernattningen för det här året. I tjänsten. Vi hoppas ju fortfarande att vi ska få våra två veckors hotellboende i Thailand.....
 
Har också råkat ut för årets första rejäla blixthalka. Och det var en riktigt lurig, farlig variant; 4 grader varmt i luften, våt vägbana, sent på förmiddagen, soligt och fint väder, halka finns inte i huvudet. Smal väg, så när jag får möte med en lastbil höll jag ut ordentligt i vänsterkurvan där vi möttes, och hör och känner hur dubben spinner mot asfalten och hur bilen släpper en sekund i de högra hjulparen. Då var jag väldigt glad för just dubbdäck och fyrhjulsdriften! Det här var på en väg mellan Ockelbo och Sandviken och när jag 20 minuter senare kom fram till Sandviken gick de ut på Trafikradion och berättade om en trafikolycka som precis hänt på den vägen. Usch!
 
Senare på eftermiddagen, fortfarande 2-3 plusgrader, på en liten krokig väg mellan Falun och Leksand var det fullkomligt glashalt, men där syntes det och då är det ju lättare att anpassa farten.
 
Nu ska jag slå ihjäl den här kvällen så gott det går!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0