Pågående, projekterat och planerat....

Riktigt skitväder har vi haft idag; regn, snöblandat regn, snö, snöblandat regn, regn. Som högst +4 grader, ska detta vara maj månad? Hoppas och tror att vi kommer att bli kompenserade under sommaren för den erbarmligt usla våren vi haft/har!

Så idag har det blivit inomhusarbete, jobbsådant under förmiddagen, men eftermiddagen har ägnats åt hallen. Tyvärr har elektrikern som skulle göra klart med elkontakter och dito dosor ännu inte haft tid att ta sig hit, det är det som skriker som värst nu! Förutom klinkersen på golven då....och tak- och golvlister!

Men vi har påbörjat inredandet av skrubben under trappan! Ett hyllplan blev uppsatt och jag kom på tanken att här skulle min mangel kunna stå, istället för i pigkammaren/gästrummet. Sagt och gjort, det blir perfekt!  


Stöket där under ska inte vara där sen............

Som (kanske) syns här ovan är det ju tänkt att ytterkläderna ska hängas här inne, men för gäster och så kan det vara bra med en liten hylla innanför dörren också. Den har idag blivit klar och satts på plats. Så även en liten gardin över fönstret:Under middagens prat där tanken fick lyfthjälp av vinet, kom vi fram till att vi ska ändra prioriteringen i vår renoveringsplanering; vi ska inte fortsätta med övre hallen, den får vara så länge. I stället ska vi som nästa vinters projekt ta Bertans arbetsrum. Anledningen är att vi har en dröm om att kunna bygga ett rejälare badrum däruppe, men då måste all annan renovering först vara klar, både hans arbetsrum, fasadbytet och en ny vedbod. Det handlar ju om pengar..... och då får man lov att ta viktigaste först!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0