Bröllopsdag

En helt underbar dag har vi haft idag, inte högsommarvärme men soligt och härligt ändå. Rensat och städat på tomten har jag gjort, Bertan har jobbat med grunderna för den nya altanen. Det här är ju då kvällsaltanen, dvs den där solen ligger på vid middagsätartid. Den gamla var lite för liten, plus att räcket hade murknat och fara fanns för vad som skulle kunna hända om nån lutade sig lite för mycket mot det....

Så nu blir den betydligt större, med plats för ett rejält långbord vid behov, inte så mycket staket utan en trapp som avslutning mot sjön.

I morgon är det faktiskt vår 17:e bröllopsdag! Men eftersom Bertan åker hem i morgon och jag stannar kvar så har vi firat den i kväll! Fick en bukett röda rosor av honom i torsdags när vi sammanstrålade här i stugan och jag hade köpt en flasaka Amarone till honom som vi korkade upp i kväll. Första gången för oss båda två som vi smakade det här vinet! Alldeles oerhört gott! Att äta grillad oxfilet och en god sallad till den i solskenet var extremt njutbart!

I höst firar vi dessutom 20 år som par. Vet att jag sagt det många gånger förut, men vart tar åren VÄGEN? Är så oerhört glad och tacksam att jag har fått spendera dessa år med den här mannen! Han är inte bara snygg, han är klok och intelligent, omtänksam, kärleksfull och allt jag på alla sätt behöver och vill ha! Jag älskar dig!
Kommentarer
Postat av: diana

Grattis till er båda! Och vilket vacker par ni är!

2012-05-27 @ 16:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0