Norrbottensdagar

I kväll sitter jag andra och sista kvällen på det lilla hotellet i Piteå. I morgon blir det ett besök på vägen tillbaka till Umeå och stugan. Hade tänkt peta in ett till, men har inte fått en minut över de här dagarna att boka kundbesök för nästa vecka så i stället för ytterligare ett besök i morgon hoppas jag få tid till bokning för nästa vecka.

I vanlig ordning har det varit smått stressiga dagar med oftast långvariga besök och ofta ganska långt mellan dem, därav stressen. Men roligt. Trevliga, lättsamma människor.

Mest stressad egentligen när jag förstod redan i måndags kväll att mina jeans hade gett upp. All stretch var borta och jag hade bara ett extra par byxor med mig. De åkte då på andra dan, när jag åkte norröver från stugan. På kvällen var det bara att inse att de inte heller hade så mycket stretch kvar i sig. 

Vad göra? Duschade dem i förhoppning att de skulle dra i hop sig och sedan i panik leta nya! Sånt brukar ju inte bli så bra, men jag hittade ett par väldigt tajta stretchjeans som får duga i morgon (tror jag).

Bild lånad från Lindex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0