Klinkrat och snart klart!

Ääääntligen har granitklinkersen kommit på plats. Som jag har sett fram mot detta! När det är fogat och klart i morgon är hallen faktiskt färdig - ja, golvlisterna ska ju dit också....men sen är det klart! Och golvlisterna är färdigmålade och ligger och väntar - på just klinkersen!

Men viss panik uppstod när vi insåg att vi inte hade fix så att det räckte för dessa knappa två kvadratmeter. Bertan fick kasta sig i bilen och åka och köpa. Ibland har man tur och han kom dit prick när de skulle stänga kl 14, men fick ändå komma in och göra de inköp som behövdes.

Har alltid hjärtat i halsgropen när det gäller att kakla. Har ju nu gjort det ganska många gånger och vet nånstans att jag kan det, men ändå. Det känns så definitivt. Fixen som härdar ganska fort och plattorna ska på plats och hamna rätt och fixen får inte hinna torka i hinken och hamnar inte plattorna rätt är det ett helvete att få bort dom om det behövs och hur ska man då göra i stället och... och.... osv! Men det gick bra den här gången med.

Blir väldgit snyggt i hallen tycker vi med den svarta graniten mot det gulnade gamla furugolvet och de vita väggarna och de svarta smidesdetaljerna:Tack allra käraste son för plattorna! Sonen som idag fyller hela 26 år. Frågar mig återigen vart åren tagit vägen?

Grattis lilla gubben!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Världens sötaste lilla kille!! //H

2012-05-12 @ 22:24:44
Postat av: Vendela

Hej Tina,

vilken tur att han hann till affären precis i tid. Och jag förstår att du blir lite nervös av att kakla, men som du själv säger; kan du det så har du inget att oroa dig för. Skulle du vilja visa upp renoveringen på Byggla? Det är bara att maila mig så berättar jag mer om Byggla och om presenten du får om du är intresserad :)

Njut av den fina hallen!

/Vendela på Byggla

2012-05-15 @ 12:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0