Snart klart!

Så sprang en vecka iväg, hux flux. Mycket bilkörande har det varit, har varit i Bollnäs två svängar, Ljusdal, Hudiksvall och Järvsö dessutom, men såg inte skymten av LillBabs - mer än på en reklamskylt.

Kvällstid har jag fått målat klart taklisterna i hallen, golvlisterna är på gång de också, och i morgon ska jag lägga lägga in granitklinkersen innanför ytterdörren. Fogning blir sen på söndag och tills dess kommer även golvlisterna att vara färdigmålade, kanske hinns de sättas på plats? Vi får se.

I går hade jag elektrikern här som satte in dosor och brytare där det fattades. Under arbetets gång upptäckte han att han hade dragit/monterat ett och annat fel, och fick göra om. Nu i kväll när vi satte upp den söta lilla fönsterlampan jag kom över på Tradera upptäckte vi att han lyckats montera fler trådar fel....

Detta trots att vi tre (3) gånger kommit överens om hur det skulle vara! Irriterad är bara förnamnet! 

Fungerar gör i alla fall taklampan, även den inköpt på Tradera, tycker den passar bra!

Här syns tydligt var klinkersen (det är de som syns på den övre bilden, med en ljus rand på sig. Det är en mittmarkering så jag ska klara att lägga dem i tegelmursmönster!) ska vara, där trägolvet slutar. Ser VÄLDIGT mycket fram mot när det är på plats och vi kan plocka bort den fula skohyllan (även pallen) och ställa dit det gamla skåpet i stället och även i övrigt inreda hallen som vi tänkt det! 


 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0