Allmänt tjôt...

Undrar om vi kommer att få veta vad det är regeringen så gärna vill dölja att de tvingar Tolgfors att avgå? Är nämligen övertygad om att hans avgång inte alls var planerad eller självvald. Hänvisningen till att hans tvååring mådde dåligt över att pappan var utsatt för mediedrev är ju bara löjlig. Även om det är så att media förväxlat tvååringen med fyraåringen är det lika påhittat. Och mediedrev? Det har ju ändå inte varit honom de jagat! Än. Men det skulle nog kommit!

Nej, snarare är det så att man hoppas att intresset ska lägga sig i och med att ett huvud har rullat. Att "media" ska bli nöjda och tycka att de lyckats. Men jag hoppas och tror att den farliga vargen "media" vill mer än så, nämligen att faktiskt ta reda på vad som sagts, hänt och gjorts, och av vilka.

Eller av oppositionspartierna, för dessvärre är det idag så att media alltför snabbt släpper viktiga saker till förmån för nåt smaskigt från "Biggest loser" eller "Big Brother", vad nu skillnaden mellan dessa är....

Och så gör även jag och visar här en bild från väderomslaget idag, från eftermiddagens variationer mellan regn, hagel, solsken och snöfall till enbart snöfall precis innan mörkret föll och det vräkte ner snö:Och förresten så fick min allra käresta svägerska komma hem från sjukhuset igår! Så himla skönt, härligt och roligt att hon återhämtat sig så snabbt efter en så stor operation! Tydligen så räknas med tre månaders tid att bli helt OK igen, men det tror jag går galant! Hon må se ut och bete sig som en ängel, men hon är en PANTER!!!!HEJA DIG BERIT!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0