Myshelg

I fredags kväll kom Kim och Markus för att stanna över helgen. Huvudsakliga anledningen var att tvätta båtkapellet och måla drevet. Sånt som är svårt att göra när man bor i lägenhet. Men det spelar ingen som helst roll vilken anledningen som mest var, vi är så glada att de väljer att göra det här hos oss och få umgås med dem!

Vädret har varit på vår sida också, ingen överdriven värme och igår inte så mycket sol, men de kunde göra det de skulle och det var huvudsaken! Kapelltvätt:Starka medel i den där tvätten som krävde både handskar och skyddsglasögon!

Och så är de ju så söta dessa två, så för att fira en födelsedag som inträffar om en vecka sådär, så hade de tagit med både äkta champagne, äkta Kalixlöjrom och väldigt äkta älgfilet, så det blev en alldeles hejdlöst god middag i går kväll! Fileten grillade vi och det var så sanslöst gott så man nästan blev gråtfärdig!
En skön promenad, eller snarare vandring över stock och sten, hann vi med i skogen idag för att se hur där såg ut efter skördemaskinens och skotarens framfart, innan det var dags för dem att åka hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0