Igång

Idag tog jag fram målarfärgen jag köpte förra veckan som jag ska använda till mitt mönstermålande i hallen. För säkerhets skull blev det en provomgång på ett A3-papper för att testa vilken/vilka penslar som är bäst att använda och framför allt, se om färgen var så bra som jag tyckte i färgaffären.

Kände mig osäker på den blå, den jag sett för min inre syn var blåare än den som jag fick hjälp att komma fram till när jag handlade. Men det får bli som det är, två små färgburkar för tillsammans 300 spänn, ställer man inte på hyllan utan vidare. Den röda var dock bra.

Så i morgon går jag "live", eller för att använda ett annat modernt uttryck "det blir skarpt läge".

Nåt annat som både kändes väldigt "live" och även "skarpt" idag, var fönstertvätt. Ett av fönstren i köket vetter ju mot söder och när nu solen lyser på det ser man nästan inte ut. OK, viss överdrift, men eftersom vi eldar i vedspisen varje dag så blir det en hel del sot, milt uttryckt. Det syns framför allt på fönstren. Vattnet blev svart, och då menar jag SVART! Men de får tas pö om pö, de viktigaste först och det är nu gjort. Skönt att vädret och jobb äntligen tillåter att påbörja, och roligt att hänga upp nya vårigare gardiner! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0