Blandad kompott

Veckan som i kväll tar slut har bjudit på en väldig blandning av roligt och tråkigt, oro och lättnad.

I onsdags fick vi veta att Bertans syster och min allra käresta svägerska tvingats till en akut operation när läkarna hittat en decimeterlång spricka på kroppspulsådern. Det är tur att kroppen talar om när någonting är så illa och tur att sprickan inte hann brista.

Det är en stor och komplicerad operation, och det var en väldig lättnad att höra att allt gått enligt planerna och att hon dessutom var piggare dan efter än vad man "ska" vara. Nu håller vi alla tummar för att det ska fortsätta gå bra i läkningsprocessen.

På torsdag eftermiddag åkte vi ner till storstan för att hälsa på barn och barnbarn samt på fredag/lördag ta en tur på Ålands hav.

Vi visste ju att Ebba hade börjat gå så smått, men det är så fascinerande hur fort en lärdom utvecklas. Bara från fredag förmiddag till lördag kväll gick hon både fortare och stadigare. För att inte nämna hur väl hon förstår mycket av det som sägs, och själv på olika sätt börjar kunna förmedla vad hon vill.

Sanslöst roligt och mysigt är det att träffas och så härligt att vi får tränga oss på hos den lilla familjen flera nätter på det här viset. Eftersom vi kan träffas så sällan är det så oerhört värdefullt att få längre tid tillsammans när vi väl träffas. Dels för att något lite få fylla det egna "Ebba-behovet" och dels för att hon ska få lära känna oss. Absolut är det så att det är HELT av egoistiska skäl som jag vill lämna ett avtryck i hennes lilla hjärta, det erkänner jag villigt! Att jag sen faktiskt fick både pussar och spontansökt kroppskontakt värmer oerhört!

Naturligtvis ska ju nånting alltid krångla, så därför bestämde sig min nya fina kamera för att det var slut på batteriet.... men tack och lov för mobilkameran ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0