Trötta!

Nog för att vi brukar vara trötta när kvällen kommer, men i kväll var vi så trötta båda två att vi satt och gäspade redan innan vi ens börjat laga mat!

Vi konstaterade att det är ganska många veckor nu som vi ägnat oss åt det vanliga jobbet under veckorna och sedan "hemarbete" under helgerna. Men vi tyckte båda att vi i kväll ändå kände oss betydligt tröttare än vad vi brukar göra.

Sen slog det oss; vi har ju faktiskt fått motion och frisk luft idag!!!!!!! SÅNT blir man trött av! Dessutom är vi sorgligt ovana vid sånt....

Vi tog oss nämligen en sväng i vår skog i eftermiddags för att se vad skördemaskinen gjort förutom det vi ser från huset. Det blev närmare 1,5 timmas traskande över stock och sten i varierande snötäcke, dessutom upp och nerför backar. Inte undra på att vi är trötta!!!!!!!! Intressant var det i alla fall. Vi gissar på att bara ur vår lilla skog har Dagmar sett till att fylla 3-4 fullastade timmerbilar.

Hemarbetet fortskrider också. Nu är faktiskt hallen färdigmålad. I morgon ska laserpasset riggas och en skissning av väggmålningen påbörjas. Det ska bli väldigt intressant att se hur vi lyckas med det. I går kom vi fram till att även med en sådan här väggmålning måste man nog följa "verkligheten". Dvs, det går inte att slaviskt följa lod och våg, utan hänsyn måste tas till det som faktiskt finns och syns som mest; brädorna som klär väggarna. De sitter hyfsat i lod, men säkert inte helt perfekt överallt. Men eftersom det är springor mellan dem, så är det de man ser och alltså kan inte det mönster som vi ska måla sticka iväg från springorna alltför mycket, då ser det snett ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0