Mellan hägg och syrén

Det är en helt underbar tid, den vi är i just nu. Här är vi just nu i den omtalade tiden mellan häggens och syrenens blomning. Våren håller på att gå över i försommar, det doftar underbart och det är oerhört intensivt grönt.Häggen växer ju längs med vår gamla stenmur och det är vid den här tiden man faktiskt ser den, och framför allt känner doften!

Syrenen är på gång:Som om inte denna prakt vore nog, så blommar ju även spireahäcken nu:Och så är det ju dessa små ängsblommor som jag tycker är så fina:
Som motvikt mot detta vackra kan man ta en titt på vårt hus.... Insidan börjar vara helt OK, men utsidan är sorglig:"Lappen" uppe till vänster är ett igensatt fönster som inte fyllde nån nytta i vårt sovrum. Alla fönster är ju nya, därav de provisoriska och gråfula fodrena runt dem. Notera gärna den flagnade färgen nertill på fasaden; när vi köpte huset var den här sidan av tomten helt vildvuxen och gräset hade i många år fått växa upp mot väggen = rötskador på panelen.

MEN!

I morgon kommer det att monteras byggnadsställning längs hela den här fasaden! Om våra kära "gubbs" som hjälpt oss nu i flera år med sådant vi inte är kapabla till själva, mår väl på måndag så kommer de hit och påbörjar fasadrenoveringen av den här sidan av huset!

Nackdelen med det är att den nya fasaden de sätter upp måste målas, och det gör inte de..... och vi klarar inte höjder.... SÅ, är det möjligtvis så att det finns någon/några som vill ha lite gratis kost och logi, och även de flesta tänkbara mutor i övrigt för att hjälpa oss med målningen, så är ni oerhört HJÄRTLIGT välkomna!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0